Viime vuonna emme pystyneet kokoontumaan montaa kertaa, mutta onneksi syksyllä saimme viettää yhdistyksen 70v. syntymäpäiviä, vaikka koronan takia eivät kaikki halukkaat päässeetkään. Kävimme isolla joukolla ruokailemassa ja tasokkaassa kirkkokonsertissa ja vielä vuoden viimeisessä kerhossa paikallaolijat saivat 10€ lahjakortin paikalliseen kukkakauppaan, näin jäsenet saivat reilusti jäsenetuja vastineeksi jäsenmaksulle. Seurataan tilannetta ja toivotaan, että pääsemme pian jatkamaan toimintaamme. Jäsenissä on paljon yksineläviä, niinpä pienikin tapaaminen ystävien kanssa olisi tarpeellinen. Jos teillä on mielenpäällä toiveita tai parannusehdotuksia toimintaamme, niin ota reippaasti vain yhteyttä hallituksen jäseniin.

Pysytään terveenä ja luotetaan tulevaisuuteen!

Reumaliitto lähettää jokaiselle laskun helmikuussa. Laskussa tulee käyttää siinä olevaa tilinumeroa ja viitettä ja esim. perheessä jokainen jäsenmaksu maksetaan erikseen laskussa olevaa viitenumeroa käyttäen, näin suoritus saadaan kohdennettua kullekin jäsenmaksulaskulle ja kirjattua lasku suoritetuksi jäsenrekisterissä.

Toiminta on virkistystä, liikuntaa, kulttuuria, valistusta, neuvontaa, sekä yhteistyötä muiden yhdistysten ja järjestöjen kanssa. Kesällä käymme teatterissa tai retkellä, keväällä ja syksyllä käymme luontoretkillä.

Kerho pidetään Haapajärven kaupungintalolla, toinen kerros, kokoushuone 2, kerran kuussa, kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 13.00 alkaen. Kerhovieraaksi pyydetään eri alojen asiantuntijoita. Lisäksi pidetään jumppatuokio, arpajaiset ja nautitaanyhdessäolosta kahvi- ja teekupposen ääressä. Bingoa pelataan 1-2 kertaa sekä kevät- että syyskaudella. Kerhosta tiedotetaan kotisivulla ja Selänne- lehden Yhdistykset palstalla.

Kuntosalivuoro Kuonalantien kuntosalilla on keskiviikkoisin klo 11.30-13.00. Myös muilla vapailla vuoroilla voi käydä. Käytössä on kuntokortit, joiden palauttaneiden kesken arvotaan joulukuun kerhossa yksi ”Vuoden Liikkuja”. Kuntokortteja saa kerhosta.

Jäsenetuja Jäsenten kuntosali- ja uimahallikäyntejä tuetaan antamalla lippuja. Kuntosalilippuja saa kerhopäivinä. Jäsenille annetaan: kuntosalilippuja 12 kpl tai uimahallilippuja 10 kpl vuodessa ja työssä oleville 6 kpl vuodessa. Uimahallilla on lista, johon kuitataan saadut liput.'

Yhdistys- ja kulttuuriretkiä pyritään tekemään yhdessä paikkakunnan muiden yhdistysten kanssa. Suomen Reumaliiton julkaisema Reuma- lehti tulee jäsenille neljä kertaa vuodessa.

Varainhankinta Tuloja saatiin arpajaisista, 4 yritystä tuki yhdistystä nettisivujen mainoksilla.

Jäsenmaksu on 15€/vuosi. Vuoden 2021 jäsenmäärä oli 141, joista Haapajärveltä 125, Reisjärveltä 9 ja Nivalasta 4, Pyhäjärveltä 2 ja Raahesta 1. Jäsenenä voit osallistumisella ja toiveilla vaikuttaa
toimintaan. Toivomme myös ystävistäsi uusia jäseniä.

Ajankohtaiset tapahtumat ja laajempi toiminta kotisivuilla:
www.haapajarviseudunreumajatules.fi

JÄSENEKSI LIITTYMINEN: Suomen Reumaliiton jäsenyhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Suurin osa jäsenistä sairastaa itse jotain tuki- ja liikuntaelinsairautta tai on sairastavan omainen tai alalla työskentelevä ammattilainen. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä myös, jos haluaa mielekästä vapaaehtoistoimintaa vapaa-ajakseen. Jäseneksi liittyminen edellyttää henkilötietojen toimittamista yhdistykselle, jonka hallitus hyväksyy jäsenyyden. Hallituksen kokouksessa on vahvistettu vuoden 2021 jäsenmaksuksi 15 €. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä --->>Liittymislomake