Korona haittasi myös meidän toimintaa. Syyskokous jäi pitämättä, joten hallituksessa jatkavat entiset jäsenet. Pyrimme pitämään syyskokouksen heti kun tilanne sallii. Ainoa muutos tehtiin jäsenaisainhoitajan kohdalla.Hallituksen kokouksessa sovittiin, että Mirjami Törmälä tutustuu uuteen Kilta jäsenrekisteriin ja hän saattaa sen ajantasalle ja hoitaa sitä tästä lähtien.

Viime vuonna emme pystyneet kokoontumaan montaa kertaa ja retket, teatterit ja monet muut kivat menot jäivät.Seurataan tilannetta ja toivotaan, että pääsemme pian jatkamaan toimintaamme. Jäsenissä on paljon yksineläviä, niinpä pienikin tapaaminen ystävien kanssa olisi tarpeellinen. Yhteisiä kävelytapahtumia voimme järjestää, lokakuussa järjestimme ja se otettiin hyvin vastaan.

Hallituksen kokouksessa keskusteltiin myös jäsenmaksusta. Reumaliitto korotti osuuttaan jäsenmaksusta seitsämästä eurosta yhdeksään euroon. Emme kuitenkaan halunneet kovin suurta korotusta, vaikka paineita korottamiseen oli, jotta voisimme tarjota edelleen jäsenetuja. Päädyimme 15€:n jäsenmaksuun. Reumaliitto lähettää jokaiselle laskun helmikuussa.

Jäsenmaksun tilinumero on muuttunut!

Huomioikaa: -verkkopankin suoraveloituksen tietojen päivittäminen - viitenumeron käyttö maksun suorittamisessa - mahdollisten muiden perheenjäsenten tulee käyttää omaa viitenumeroaan jäsenmaksuaan maksaessa. Näin suoritukset kirjautuvat jäsenrekisterissä oikean henkilön laskulle ja jäsenmaksu kirjautuu suoritetuksi. Jos jäsenellä ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia maksaa pankissa, voi jäsenmaksun maksaa käteisellä.

Jaksetaan vielä, rokotekin on jo luvassa. Pysytään terveenä ja luotetaan tulevaisuuteen!

Toiminta on virkistystä, liikuntaa, kulttuuria, valistusta, neuvontaa, sekä yhteistyötä muiden yhdistysten ja järjestöjen kanssa. Kesällä käymme teatterissa tai retkellä, keväällä ja syksyllä käymme luontoretkillä.

Kerho pidetään Haapajärven kaupungintalolla, toinen kerros, kokoushuone 2, korona aikana valtuustosalissa kerran kuussa, kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 13.00 alkaen. Kerhovieraaksi pyydetään eri alojen asiantuntijoita. Lisäksi pidetään jumppatuokio, arpajaiset ja nautitaan yhdessäolosta kahvi- ja teekupposen ääressä. Bingoa pelataan 1-2 kertaa sekä kevät- että syyskaudella. Kerhosta tiedotetaan kotisivulla ja Selänne- lehden Yhdistykset palstalla.

Kuntosalivuoro Kuonalantien kuntosalilla on keskiviikkoisin klo 11.30-13.00. Myös muilla vapailla vuoroilla voi käydä. Käytössä on kuntokortit, joiden palauttaneiden kesken arvotaan joulukuun kerhossa yksi ”Vuoden Liikkuja”. Kuntokortteja saa kerhosta.

Jäsenetuja Jäsenten kuntosali- ja uimahallikäyntejä tuetaan antamalla lippuja. Kuntosalilippuja saa kerhopäivinä. Jäsenille annetaan: kuntosalilippuja 12 kpl tai uimahallilippuja 10 kpl vuodessa ja työssä oleville 6 kpl vuodessa. Uimahallilla on lista, johon kuitataan saadut liput. Yhdistys- ja kulttuuriretkiä pyritään tekemään yhdessä paikkakunnan muiden yhdistysten kanssa. Suomen Reumaliiton julkaisema Reuma- lehti tulee jäsenille neljä kertaa vuodessa.

Varainhankinta Tuloja saatiin arpajaisista, 4 yritystä tuki yhdistystä nettisivujen mainoksilla.

Jäsenmaksu on 15€/vuosi. Vuoden 2020 jäsenmäärä oli 163, joista Haapajärveltä 148, Reisjärveltä 9 ja Nivalasta 4, Kärsämäeltä 1 ja Pyhäjärveltä 1. Jäsenenä voit osallistumisella ja toiveilla vaikuttaa toimintaan. Toivomme myös ystävistäsi uusia jäseniä.

Ajankohtaiset tapahtumat ja laajempi toiminta kotisivuilla:

www.haapajarviseudunreumajatules.fi

JÄSENEKSI LIITTYMINEN: Suomen Reumaliiton jäsenyhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Suurin osa jäsenistä sairastaa itse jotain tuki- ja liikuntaelinsairautta tai on sairastavan omainen tai alalla työskentelevä ammattilainen. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä myös, jos haluaa mielekästä vapaaehtoistoimintaa vapaa-ajakseen. Jäseneksi liittyminen edellyttää henkilötietojen toimittamista yhdistykselle, jonka hallitus hyväksyy jäsenyyden. Hallituksen kokouksessa on vahvistettu vuoden 2021 jäsenmaksuksi 15 €. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä --->> Liittymislomake